BAG OM ENJOYOGA

IMG_2696_edited.jpg

Louise  

Jeg er ergoterapeut og yogalærer. Med en overbygning i; "Experiential Anatomy", “Back Care” og "Prana Yama" fra Judith Hansson Lasater som også har uddannet mig i restorativ yoga. Disse kombinationer er som skabt til hinanden, og gør at jeg kan give mine elever en optimale oplevelse af rehabilitering og træning gennem yogaen. 

 

Mit mål er at skabe en tryg og humoristisk atmosfære i min undervisning og det er vigtig for mig at bruge min viden om krop og psyke til at skabe mere bevidsthed om egen krop.

 

Yogaen har flere gange været mit vendepunkt. Den har bl.a. hjulpet mig gennem stress fyldte perioder og en slem diskusprolaps. I det daglige hjælper den mig til, at holde min krop sund og rask. Jeg bruger erfaringerne fra egen krop til at vejlede mine elever ind i yogaens univers.

                           

Et af omdrejningspunkterne i min undervisning er, at gøre mine elever bevidst om kroppens naturlige holdninger og bevægelser for, at de får det optimale ud af deres praksis. 

Jeg er meget passioneret omkring mad og som ernæringsterapeut er det vigtig for mig, at kroppen får den rette ernæring for, at den kan yde og fungere bedst mulig, både fysisk og mentalt, - i dagligdagen og på yogamåtten. Det betyder også, at på mine Retreat er der altid mad med fuld power på lækkerhed og næring.