Detox weekendretreat

Dronningmøllen den 22.5 - 24.5 2021

 

Inden sommeren slår sig løs, med med en masse aktivitet, vil vi på dette retreat vække kroppen til live med en "forårs rengøring" og der med fylde krop og sind med ny energi og overskud.
 

Det bliver et opladende og energiboostende retreat, hvor temaet er detox, men på den fede måde uden, at sulte.

Maden er ren og din praksis vil tage udgangspunkt i, at rense og styrke kroppen, så den lader op og giver dig et velfortjent energiboost.

Retreatet er bygget op omkring yoga der detoxer, via øvelser der strækker, styrker, renser og afspænder din krop. Din udrensning understøttes med bindevævsmassage med blod, Prana Yama og meditation. Maden du spiser er ren, - den renser og fornyer din energi. 

Vi bruge tid på, at nyde livet og give slip på alt du ikke længere har brug for, at bærer rundt på, - og om vejret tillader det så skal vi i bølgen blå og nyde vandets healende kræfter..


Ud over yoga og fællesskab vil der være god tid til egenomsorg eller samvær, til gåture, stille tid eller hvad du nu finder afslapning i.

Vi skal bo på Seeds of life
Som ligger i naturskønne omgivelser i Dronningmølle ikke langt fra havet. Oprindeligt et sommerhus men nu ombygget til øko retreat.

Stedet rummer et fælles hus hvor vi spiser, bader og slapper af. En haven med god plads og højt til himmelen, en rund yogashala, vildmarksbad, udebruser og bålplads. 
Du indkvarteres i 2 personers værelser (mod tillæg mulighed for eneværelse).

Siigurd er vores vært

Han senere økologisk vegansk mad med grønt fra haven, gårde omkring og årstiderne. Han har arbejdet med mad i 34 år, og laver mad med stor inspiration fra det japanske, nordiske og Indiske køkken.

Du kan deltage hvis bare du har lyst til at rense kroppen på den fede måde og vende blikket ind, strække din krop og fordybe dig i en praksis der fylder dine energidepoter op og giver dig smil på læben.

Prisen er:
3500 kr. (ratebetaling er muligt)


Husk transporten står du selv for.
 

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Louise, enjoyoga

IMG_4352.HEIC
Kontakt enjoyoga
 
Ring på tlf.nr.: 26366684
Om enjoyoga
CVR. nr.: 33432992

Nyhedsliste

Følg enjoyoga
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram