Teamet

Yoga på Ibiza

Louise Djernes

Ceo. Founder enjoyoga

Yogaen har flere gange været mit vendepunkt. Den har bl.a. hjulpet mig gennem stress fyldte perioder og en slem diskusprolaps. I det daglige hjælper den mig til, at holde min krop sund og rask. Jeg bruger erfaringerne fra egen krop til at vejlede mine elever ind i yogaens univers.

 

Jeg er ergoterapeut og yogalærer. Og har en overbygning i; "Experiential Anatomy" og “Back Care” fra Judith Hansson Lasater som også har uddannet mig i restorativ yoga. Disse kombinationer er som skabt til hinanden, og gør at jeg kan give mine elever en optimale oplevelse af rehabilitering og træning gennem yogaen. 

 

Mit mål er at skabe en tryg og humoristisk atmosfære i min undervisning og det er vigtig for mig at bruge min viden om krop og psyke til at skabe mere bevidsthed om egen krop.                           

Et af omdrejningspunkterne i min undervisning er, at gøre mine elever bevidst om kroppens naturlige holdninger og bevægelser for, at de får det optimale ud af deres praksis. 

Jeg er meget passioneret omkring mad og som ernæringsterapeut er det vigtig for mig, at kroppen får den rette ernæring for at give den mulighed for at  yde og fungere bedst mulig."

Lena nyder den smukke natur på Ibiza

Lena Fejborg

Køkken medhjælper

Lena er vores uundværlige køkken-alf og en fast del af vores team.

Hun er ofte at finde i køkkenet, hvor hun forbereder den lækre mad som serveres på retreatet. 

Lena har en stor passion for madlavning, hun går meget op i råvare af god kvalitet, og at tingene så vidt muligt bliver lavet fra bunden. Hun elsker at bruge flere timer i køkkenet, det er her hun slapper af. 

"Jeg var på Ibiza for første gang i maj 2017  i forbindelse med enjoyoga. Jeg er faldet pladask for øen, som er så meget mere end fest og farver, som ellers er det jeg altid har forbundet øen med. Der er en fantastisk natur, hvor man kan gå i timevis og nyde synet af de smukke farver, fantastiske strande, med helt krystal klart, turkis blåt vand, en gæstfrihed jeg sjældent har oplevet, lækre friske råvare og så meget mere. Ibiza skal opleves." - Lena

41990717_321151822018865_626424300990313
Emma nyder solens sidste stråler

Emma Maria Djernes

Medhjælper og IT

Emma er ligesom Lena, enjoyoga's medhjælper. Hun sidder med en del af enjoyoga's it såsom hjemmeside, Instagram, facebook etc. Men er også noglegange, at finde på enjoyoga retreats, hvor hun hjælper med at alt kører på skinner. Emma underviser i meditation og er en mester i at guide folk ind i smukke, rolige meditationer.

"For mig er Ibiza lig med ro, fantastisk god energi, skøn natur og skønne "moderne" hippier. Hvad mere kan man forlange? Jeg elsker at besøge øen fordi det giver kroppen og hovedet en hel særlig lethed som jeg syntes er fedt og tage med retur til Danmark i en stresset og travl hverdag - jeg føler mig virkelig opladet 110% når jeg vender retur fra Ibiza." - Emma